Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Corona-maatregelen Sportcafé De Drait

Gepubliceerd op 23-09-2020

Er vindt vanuit de gemeente en het Sportbedrijf op grote schaal controle plaats op de naleving van de corona-regels. Er zullen strenge maatregelen volgen, wanneer bezoekers zich hier niet aan houden. Sluiting van de sporthal en kantine voor de duur van meerdere weken is dan een van de mogelijkheden.

  1. Elke bezoeker aan sporthal ‘De Drait’ registreert zich bij binnenkomst door het invullen van de lijst met naam, woonplaats en telefoonnummer. (N.B.: Leden van Futsal Dragten hoeven zich niet in te schrijven, maar melden zich aan de bar.)
  2. Men mag alleen zitten op de stoelen die bij de tafels zijn geplaatst. De stoelen blijven daar ook staan en mogen NIET verplaatst worden.
  3. Op sommige tafels is rood/wit lint geplakt. Daar staan ook geen stoelen. Deze tafels moeten vrij blijven en dienen om de anderhalve-meter-regel te kunnen handhaven.
  4. Bestellingen aan de bar worden gedaan bij de twee daarvoor ingerichte punten.
  5. Men mag niet rondlopen in de kantine, m.u.v. een gang naar de sportzaal of voor een bezoek aan het toilet.
  6. Als alle stoelen bezet zijn, dan is de kantine ‘vol’. Afhankelijk van de zaalbezetting kan uitgeweken worden naar de sportzaal.
  7. Het personeel van sporthal De Drait en het bestuur van Futsal Dragten is bevoegd om corrigerend op te treden. Eenieder die zich niet houdt aan de voorgeschreven regels kan de toegang tot de sporthal (zowel zaal als kantine) voor de rest van de dag worden ontzegd.