Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

De populaire Continental 7x7 35/45+ toernooien gaan weer van start

Gepubliceerd op 29-03-2014

Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten? Dat kan! Vanaf vrijdag 16 mei starten de Continental 7x7 35/45+ toernooien. Voetballen waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat.

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7x7 toernooien voor 35- en 45-plussers aan het einde van het seizoen. De winnaars van deze voorronden plaatsen zich voor de districtsfinale bij Asser Boys in Assen die een week later wordt gehouden op vrijdag 23 mei. De landelijke finale is vervolgens op zaterdag 14 juni 2014 op het KNVB Sportcomplex in Zeist. Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. De kampioen wint uiteindelijk een rondvaart door de grachten en gaat zo de Oranjehelden van 1988 achterna.

Inschrijven is mogelijk via de website www.voetbal.nl/7tegen7. De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc.

De toernooien in KNVB District Noord vinden plaats bij de volgende verenigingen: Heerenveense Boys, vv BCV (Burgum), Vitesse ’63 (Koekange), vv LTC (Assen), Onstwedder Boys, SC Leovardia (Leeuwarden) en vv Helpman (Groningen).