Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Dragten kleurt rood

Gepubliceerd op 13-09-2020

Daar was die dan eindelijk, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen en ook nog eens beginnen met DE derby. Drachtsterboys 1 was de gastheer van vanavond.

Rond 19:30 strompelde iedereen relaxt naar binnen. Dat is het lekkere aan zaalvoetbal, geen verplichte aanwezigheid tijden en alles op het dode gemak, als je maar bij de aftrap staat.

Het begon vanavond met aftasten, wie durft? Uiteindelijk was het FD3 die op een 0-1 voorsprong kwam. Uiteindelijk wist Drachtster Boys na lang aandringen vlak voor rust de 1-1 binnen te schieten.

De 2e helft was voor FD3, Drachtster Boys mocht komen en creëerden een aantal goede kansen maar wisten deze niet te verzilveren. Vanuit de tegenstoot wist FD3 goede kansen te creëren, maar toch bleef het spannend en ging de score snel. Het stond namelijk al 2-3 en toen viel het even stil in de sporthal. Een stilte die het iemand op zijn heupen gaf.

Mitchell gebruikte zijn lichaam goed en joeg de bal letterlijk door het net heen, 4-2. Dat was de genadeklap, Drachtster Boys probeerde nog wel, maar liep als aangeschoten wild achter de feiten aan met een eindstand van 3-8 als gevolg.

Volgende week ontvangen de jongens van FD3 de uit de startblokken geschoten ZVF1. Zullen de jongens het wederom kunnen opbrengen tegen een volledig onbekende tegenstander? We kunnen alle support gebruiken, aankomende vrijdag 18 september om 19:00 in sporthal De Drait.