Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Een kijkje in de groepsapp

Gepubliceerd op 13-09-2020

Goedemorgen heren,
 
We staan aan de voorochtend van wat een mooi weekend zal worden Voor ons begint het weekend met de eerste competitie in de 1ste klasse en we beginnen meteen goed. We spelen vanavond namelijk DE wedstrijd van het jaar, de buren zijn vanavond de tegenstander… Drachtster Boys heeft meerdere bekenden in het veld staan die onze vedettes maar al te graag pijn willen doen. Het seizoen goed beginnen met 3 punten is uiteraard een pre en het kost me dan ook weinig moeite om jullie voor de pot van vanavond op te laden. Na een harde maar goede les vorige week thuis tegen Westerkwartier staat er ook ere herstel op het spel vanavond. Dit zullen we doen met de volgende namen:
1. Sander ‘Tollie’, keert na zijn eerste “volledige” week terug naar het hoge noorden om zijn oude ploeggenoten van de plaatselijke VV een hak te zetten.
2. Mark ‘Papi’, na het goede nieuws van vorige week dat er een nieuwe uitvalsbasis bij is gekomen in de Drait hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken over de feestjes op zaterdagavond.
3. ‘Mitchhhhh’, na zijn prachtige goal vorige week tegen Westerkwartier waren we bang dat hij gescout zou worden, maar we hebben hem gelukkig weten te behouden.
4. Thom ‘Cappie’, na een week ‘hard’ werken is hij wel toe aan een avondje stoom afblazen. Laten we met zijn alle hopen dat hij vanavond weer pannenkoeken geserveerd heeft gekregen.
6. Rowin ‘Mosseljongen’, zal hij deze week wel op tijd komen? Laten we hopen dat de wel gerespecteerde Dave hem deze week wat manieren heeft bijgeleerd.
7. ‘Lelle’, onze topschutter kampte de afgelopen weken met kleine pijntjes. Laten we hopen dat hij volledig hersteld is en de sterke lijn van afgelopen seizoen door kan trekken.
8. Jelmer ‘Opi’ , onze altijd nuchtere (vader) zal vanavond wederom weinig last hebben van druk. Hopelijk kan hij dit overbrengen op de andere jongens en ons met beide benen op de grond houden.
9. Jorrit ‘de Getrouwde’, de tarwe smoothies zijn er de afgelopen maanden met grote getallen naar binnen gegaan. Zou de productiviteit aan de start van de competitie ook net zo hoog zijn als de gedronken aantallen?
10. ‘Diedrage’, er is zo ontzettend veel te vertellen over deze jongen dat we een alleen al een facebook pagina voor hem kunnen vullen. Laten we hopen dat de kersverse aanwinst van Forward nuchter aankomt vanavond en het niet te hoog in zijn bol krijgt na zijn uitstekende debuut afgelopen zondag tegen Bakkeveen
11. ‘Manke Nelis’, de op het oog fitste speler van het team kent thuis zware weken. Van een ongeschoolde voetballer heeft hij zich de afgelopen weken omgeschoold tot een echt verhuizer (misschien wat voor jou Mark over een aantal weken??) Wist u trouwens dat Niels ook modellen werk doet? Hij blijkt prachtige handen te hebben.
 
Zoals u kunt zien zijn we vanavond compleet! En dat is natuurlijk ook niet zo gek met zo’n mooi affiche op de planning.We trappen vanavond om 20:00 af in de SNIJ Noordhal en gaan er alles aan doen om de kantine rood te kleuren vanavond! Wij hopen jullie vanavond allemaal gezond en rood gekleed te zien in de sporthal, vergeet uiteraard niet de corona maatregelen in acht te nemen!