Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Eindelijk weer eens winst in de competitie voor Futsal Dragten 4

Gepubliceerd op 14-02-2013

Na een lange tijd zonder winst in de competitie werd het wel weer eens tijd dat Futsal Dragten 4 weer eens een wedstrijd winnend kon afsluiten. Zonder de geblesseerde Sjordy Heeringa en de afwezige Albert Kamminga moest men proberen de wedstrijd tegen Opende 1 te winnen. Als gastspelers werden Marco Braaksma en Aaron Tahapary bereid gevonden het team aan succes te helpen. Daarnaast keerde Lesley Fukur terug van een half jaar stage op Aruba. In de uitwedstrijd tegen Opende 1 werd een volledig terechte 4-8 overwinning geboekt en zodoende konden de 3 punten mee naar huis genomen worden.

Al direct vanaf de aftrap was Futsal Dragten heer en meester op het veld. Met prima positiespel werd de Groninger tegenstander bij vlagen compleet weggespeeld. De 1-5 ruststand was dan ook niet meer dan een terechte tussenstand. De tweede helft probeerde Opende 1 met de keeper als extra veldspeler Futsal Dragten onder druk te zetten. Met een tweetal doelpunten van deze keeper (beide overigens van richting veranderd door een been van een Futsal Dragten verdediger) had deze opzet zeker succes. Helaas voor de thuisploeg bleek dit offensief niet genoeg. Met snelle uitvallen wist Futsal Dragten 4 zeker zo gevaarlijk te worden. De uiteindelijke 4-8 overwinning was uiteindelijk ook meer dan verdiend.

De komende weken mag Futsal Dragten 4 laten zien dat het thuis hoort in de tweede klasse. Aan het spelerspotentieel zal het zeker niet liggen. Nu zorgen dat er nog meer punten bij komen.