Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Futsal Dragten 1 eenvoudig naar finale

Gepubliceerd op 23-12-2012

In een poule met zes teams heeft Futsal Dragten 1 zich eenvoudig weten te plaatsen voor de finale van komende zaterdag. Het werd een relatief gemakkelijke avond voor de zaalvoetballers en zonder al te veel inspanningen werd de avond als poulewinnaar afgesloten.

Bron: www.smelnesport.nl

Het begin van de eerste wedstrijd (tegen ONB 2) was even aftasten, maar na vijf minuten begon het goed te draaien. Met goals van Thommy Saija en Rachid Akdim werden de eerste drie punten behaald.

Bron: www.smelnesport.nl

Tegen Rottevalle 2 konden de spelers van FD elkaar gemakkelijk vinden en met soms mooie acties werd een 4-0 eindstand op het bord gezet. Blend Barzinghi (2), Dennis de Vries en Thommy Saija tekenden voor de doelpunten.

Bron: www.smelnesport.nl

De derde tegenstander was ONT/CHZ 2. Dit team was duidelijk een maatje te klein voor Futsal Dragten. Aaron Tahaparij (2x), Marco Braaksma en Blend Barzinghi zorgden voor de eenvoudige 4-0 eindscore.

Bron: www.smelnesport.nl

Boornbergum za 1 kwam er niet aan te pas, toen ze aantraden tegen FD 1. Met goals van Aaron Tahaparij (2x), Marco Braaksma, Thommy Saija en Blend Barzinghi (één seconde voor het einde) bleef de teller op 5-0 staan.

Bron: www.smelnesport.nl

Vóór de laatste wedstrijd van de avond was al duidelijk dat Futsal Dragten als eerste zou eindigen in de poule. Tegen Drachtster Boys veld 3 was de keeper een te grote sta-in-de-weg en met een stiekeme counter zorgde Dr. Boys drie minuten voor tijd voor de uiteindelijke 0-1 eindstand.