Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Futsal Dragten 4 blijft maar door gaan met winnen

Gepubliceerd op 24-04-2013

2013 is tot nu toe het jaar van Futsal Dragten 4. De ene na de andere overwinning wordt binnengesleept. GVB, uit het Groningse Grootegast, was het volgende team wat aan de zegekar werd toegevoegd. Met een uiteindelijke 4-7 overwinning mocht de Groningse gastheer nog niet eens klagen.

Met een gehavend team was Futsal Dragten 4 vertrokken naar Grootegast. Sjordy Heeringa, Remco Bolt, Albert Kamminga en Lesley Fukur waren om wisselende redenen afwezig. Gelukkig werd in Halbe de Boer een vervanger gevonden. Tijdens zijn debuut in de tweede klasse was nauwelijks merkbaar dat dit niveau twee stapjes hoger is dan het niveau waar hij normaal gesproken op acteert. Al bij rust was duidelijk wie vandaag de boven liggende partij was. Door doelpunten van Klaas Bakker (2) en Jasper van Dijk stond het kort voor rust al 0-3. Het is dat Jasper van Dijk het nodig vond om ook nog even een bal achter zijn eigen doelman te schieten, anders was men met deze stand de rust in gegaan.

Direct na de aftrap was het al weer raak. Klaas Bakker ging op avontuur en dropte de bal achter de doelman van de tegenstander. Toen even later Halbe de Boer in een overtal situatie ook zijn goaltje mee wist te pikken in zijn debuutwedstrijd was duidelijk dat Futsal Dragten 4 de punten mee naar huis zou gaan nemen. Klaas Bakker wist, met nog eens 2 doelpunten, het zevental doelpunten vol te maken. Dat GVB met een harde vrije trap tussendoor nog wist te scoren mocht de pret niet drukken. Laten we hopen dat Futsal Dragten 4 ook de laatste drie wedstrijden van deze competitie in winst om kan zetten. Met nog 2 wedstrijden tegen Drs. Vijfje 9 en eentje tegen De Griffioen 2 zijn er nog 9 punten te halen. Wie weet zit er zelfs nog een stijging op de ranglijst in.