Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Futsal Dragten 4 door in de beker

Gepubliceerd op 28-10-2012

Afgelopen vrijdag werd een moeizame maar terechte overwinning in de middle of nowhere van Delfzijl behaald. Door het ontbreken van scherpte liep Futsal Dragten 4 de eerste minuten tegen zich zelf te voetballen. Gevolg was dan ook dat thuisploeg Oosterhoek de openingstreffer op het scorebord wist te brengen. Vijf minuten later was het Mark Kooistra die een afstandsschot loste. Via een dubbele overstap van twee spelers van Futsal Dragten 4 werd de complete defensie, inclusief de keeper verrast. Helaas bleek deze gelijkmaker niet genoeg om ongeschonden de rust te bereiken. Met een afstandsschot wist de thuisploeg er voor te zorgen dat zij met een 2-1 voorsprong de rust in mochten gaan.

De tweede helft leverde een heel ander beeld op. Futsal Dragten 4 tapte uit een ander vaatje. Er werd steeds feller druk gezet op de spelers van Oosterhoek. Met onder andere een tweetal doelpunten van Remco Bolt wist uiteindelijk Futsal Dragten 4 met een 6-4 overwinning in de auto te stappen voor de lange terugreis.

Nu Futsal Dragten 4 door is in de beker wordt het tijd om ook in de competitie de punten te gaan pakken. Op vrijdag 2 november staat de wedstrijd tegen directe concurrent De Harkema op het programma. Een mooie gelegenheid om de eerste punten te gaan pakken.