Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Futsal Dragten organiseert finaleavond districtbeker zaal

Gepubliceerd op 01-04-2019

Vrijdag wordt in samenwerking met Futsal Dragten in Sporthal de Drait de Noordelijke bekerfinaleavond zaalvoetbal georganiseerd. Teams uit alle verschillende delen van het district komen naar Drachten om voor bekerwinst in hun categorie te spelen.

De avond wordt om 19.15 uur gestart met de bekerfinale in de mannen categorie B, 2e klasse en lager. Zowel Futsal Emmeloord 2/Boomsma als V & Z Veendam/ Topbrands spelen in de 3e klasse en zijn tot nu toe ongeslagen. Het team uit de Noordoostpolder heeft tweemaal gelijkgespeeld en het Groningse team heeft nog geen punt verloren.

Vervolgens start om 20.30 uur de bekerfinale vrouwen en dat is een Fries onderonsje. De vrouwen van De Walden spelen tegen het tweede team van Drachtster Boys. Beide teams spelen nog in de hoofdklasse en doen nog mee om het kampioenschap.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen de kampioen van de Hoofdklasse I, het Groningse PKC’83 en de huidige nummer 5 van de Topklasse REUZ uit het Drentse Vries. De start van de bekerfinale in de categorie A start om 21.45 uur. Alle drie de wedstrijden worden geleid door het scheidsrechterstrio Sanders, Van den Ham en Meems.

Alle 6 de teams staan garant voor goals. Dus wil je een zaalvoetbalspektakel bezoeken, kom dan naar Sporthal de Drait, Dollard 25 in Drachten, de toegang is gratis.