Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Geslaagd toernooi en eindfeest

Gepubliceerd op 10-06-2013

Afgelopen zaterdag is het seizoen in stijl afgesloten. Futsal Dragten 8 mocht de kampioensschaal in ontvangst nemen, en 's avonds bracht de liveband Lost Shot de sporthal in een feeststemming.

De dag begon met de recreatiepoule van het 8Bier toernooi. FC Enkel, Het KB Team, FC Speciaalbierbus, IJmuiden 1, IJmuiden 2, Team Tsjoch, Café Rood, en FC Lyceum streden om de eerste plaats. Uiteindelijk stonden FC Enkel en Het KB Team in de finale, waarbij Het KB Team uiteindelijk aan het langste eind trok door de penalties beter binnen te schieten dan de Enkels.

Iets later dan gepland door de penalties die ervoor werden genomen, begon de prestatiepoule. Hoogstaand zaalvoetbal van vrijwel alle teams zorgde voor in vrijwel elke wedstrijd een heftige strijd. De Sokkeboljers, Futsal Dragten 2, Futsal Dragten 3, De Gijpvogels, De Splitting, De Oerterp Posse, en FC Zizou zorgden voor een spannend toernooi waarbij uiteindelijk De Sokkeboljers in de finale triomfeerden over Futsal Dragten 2.

Zoals gezegd werd de avond in stijl afgesloten; Lost Shot zorgde voor de muzikale invulling van de avond, en tussendoor werden de winnaars van het toernooi gehuldigd, en werd de kampioensschaal uitgereikt aan Futsal Dragten 8 voor het behaalde kampioenschap in de Vierde Klasse 07. Veel gasten hadden zich ook aan het thema 'Horror' gehouden, en er was ook een prijs voor best verklede man en vrouw. Uiteindelijk ging Mike Zwart er vandoor met zijn geslachte varkenskop-kostuum, en was Christina Lamsma de best verklede dame. Hieronder nog een paar foto's van de sfeerimpressie 's avonds. Heb jij ook nog foto's gemaakt overdag of 's avonds? Mail deze dan naar de Redactie!