Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Introductie: Futsal Dragten 6

Gepubliceerd op 13-07-2015

Zoals velen al weten is Futsal Dragten 6 een ander team dan vorig jaar. Het zesde van dit jaar bestaat namelijk uit redelijk jonge spelers die allen van Drachtster Boys overkomen. De jongens speelden daar samen onder de naam 'Drachtster Boys zaal 8'. Twee teams van Futsal Dragten kregen al de 'eer' om kennis te maken middels een dubbele confrontatie in de competitie. Drie van de vier overwinningen kwamen op naam van de rood/zwarten, niet vreemd ook, want het nieuwe team van Futsal Dragten eindigde het afgelopen seizoen één-na-laatste. Vorig zomer startte het avontuur voor dit team dat via via bij elkaar geraapt werd. Ondanks dat zit er veel sfeer in en gaat het voornamelijk om gezelligheid met elkaar. Al wordt er natuurlijk gehoopt in het komende seizoen met opnieuw leuk voetbal, meer punten bij elkaar te rapen.

Welkom worden geheten: Erwin Eisinga, Wim Koelewijn, Hans Kruizinga (c), Teun Kruizinga, Theo Nieswaag, Sietse Terpstra, Arjen Venema en Jurjen de Vries. Gehoopt wordt nog op de komst van een negende speler in de voorbereiding.

Via Facebook (www.facebook.com/drachtsterboyszaal8) en Twitter: (www.twitter.com/FutsalDragten6) kunt u op de hoogte blijven van het team.