Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Jammer, maar zeer verstandig

Gepubliceerd op 20-02-2022

Iedereen keek uit naar het volle voetbalprogramma en de nog vollere kantine in sporthal De Drait. En dan ook nog op de dag dat die eindelijk weer open zou zijn op de ‘gewone’ tijden.

Maar een onbekende meid met de naam Eunice verhindert een gezellige voetbalvrijdag.

‘Eunice’ is een Latijnse naam voor meisjes. De betekenis is: ‘mooie overwinning’. Hoe treffend is deze naam voor een heerlijke voetbalavond? Maar deze meid gooit nu roet in het eten en doet haar naam even geen eer aan.

Natúúrlijk is het een verstandige beslissing om de wedstrijden te cancelen. En had de KNVB deze beslissing niet genomen, dan zou Futsal Dragten zelf de wedstrijden wel hebben uitgesteld. Veiligheid is belangrijker dan een potje voetbal, ook al had iedereen er zin in.

Dus richten we ons vizier op volgende week, waarbij zowel Futsal Dragten 2 als 3 al op woensdag de provincie intrekken voor hun wedstrijd tegen respectievelijk Futsal Buitenpost en ZVF (Franeker).

Vervolgens is op vrijdag sporthal De Drait weer de hele avond gevuld met vier wedstrijden en gaat FD 9 op bezoek bij Potetos 6 in Groningen.

IJs en weder dienende….