Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Laatste wedstrijd van het seizoen eindigt in kansloze nederlaag

Gepubliceerd op 25-05-2013

Futsal Dragten 5 heeft het seizoen in stijl afgesloten; er werd kansloos verloren met 11-0 tegen koploper en terechte kampioen DIO Oosterwolde 1.

Er valt niet veel te zeggen over de wedstrijd gezien de eindscore. DIO Oosterwolde heeft 45 minuten de wedstrijd gedomineerd, en tikte de Dragtsters simpel weg. De overige 5 minuten deed DIO het iets rustiger zodat de Dragtsters wat op adem konden komen. Doel was een monsterscore te voorkomen, maar dit is helaas niet gelukt. Zelfs een doelpunt zat er niet in, ondanks de toch nog wel vele kansen die onder andere werden gemist door Slakje, Postbode en Toivonen. Enige lichtpuntje was het feit dat Evert werd gevonden als stand-in voor Roekenest, want als er een speler op goal had gemoeten was de teller waarschijnlijk pas gestopt ergens achterin de twintig. Wat nog wel gezegd mag worden is dat de scheidsrechter uitstekend floot, in tegenstelling tot de Grijsgehaarde Flierefluiter van vorige week. Hij kon de kaarten op zak houden, en dat is een primeur voor Beukenoot dit seizoen bij Futsal Dragten 5.

Degradatie is nu zo goed als zeker voor Futsal Dragten 5. Alleen als Golden Oldies komende maandag met 12-0 of meer verliest van Broekster Boys 4, is degradatie voorkomen. Dus Futsal Dragten 5 mag zich gaan opmaken voor de vierde klasse in het seizoen 2013/2014.