Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Mededeling regiopolitie Groningen

Gepubliceerd op 22-11-2012

GEZOCHT

Relschoppers Haren

De politie doet onderzoek naar de rellen in Haren. Op 21 september hebben vele personen zich ernstig misdragen in die plaats. Wij vermoeden dat veel aanwezigen bij de ongeregeldheden in Haren lid zijn van een sportvereniging. En dus misschien informatie hebben over personen die zich misdragen hebben. Daarom vragen we je om ons te helpen.

Inwoners van Haren hebben tijdens de rellen veel angst gehad. Er werden spullen vernield, branden gesticht, een bejaarde man werd zwaar mishandeld, een supermarkt geplunderd en politiemensen werden bekogeld. Dit alles is onacceptabel!!! Als jij weet wie hiervoor verantwoordelijk is, meld dit bij de politie.

De politie is begonnen met ‘#ProjectO’, waarbij O staat voor opsporing. Onderdeel hiervan is dat de politie inmiddels foto’s naar buiten heeft gebracht van mensen die betrokken waren bij de rellen. Ben jij zelf betrokken geweest, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie in Groningen. De foto’s zijn te zien via www.opsporingverzocht.nl (bijbehorende link naar foto’s: http://www.avro.nl/tv/programmas_a-z/opsporing_verzocht/zaken_deze_week/20121030/haren_rellen.aspx)

De politie in Groningen is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief). Wil jij anoniem informatie doorgeven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.