Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Revanche voor Futsal Dragten (…)

Gepubliceerd op 13-10-2018

Deze ‘kop’ zou mooi zijn geweest bij het verslag van de wedstrijd Futsal Dragten -  Old Forward. Na het verlies van vorige week tegen Drs. Vijfje was Dragten klaar voor de thuiswedstrijd tegen de nieuwkomer uit Vledder. Totdat er vrijdagmiddag om 16.20 uur een telefoontje kwam, dat de wedstrijd niet doorging. “We hebben te maken met blessures en een zieke,” werd als excuus aangedragen.

Dit zou geloofwaardiger zijn geweest, wanneer er geen voorgeschiedenis bekend was. Het is ‘opvallend’, dat ook hun vorige twee uitwedstrijden niet zijn doorgegaan. Om welke reden dan ook.

Officieel heet het, dat de KNVB zich hierover zal buigen. Gevreesd moet worden, dat de wedstrijd niet opnieuw zal worden vastgesteld en Old Forward uit de Topklasse verdwijnt.

Hoe dan ook, de revanche kwam er vrijdagavond niet. Dus richt Futsal Dragten zich op volgende week vrijdag, wanneer een bezoek zal worden gebracht aan Boerakker.

Dit team boekte afgelopen woensdag haar eerste overwinning bij Futsal Frisia (2-4) en zal gebrand zijn op een vervolg. In Sportcentrum Leek zal om 21.00 uur worden afgetrapt.