Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Verrassingsbezoek in het ziekenhuis

Gepubliceerd op 18-12-2022

Twee weken geleden raakte speler Gerard Kets van Futsal Dragten 8 tijdens de wedstrijd ernstig geblesseerd aan zijn knie, na een ongelukkige botsing met een speler van Futsal Heerenveen 7. Na diverse onderzoeken in de afgelopen weken bleek zijn knie op meerdere plekken (ernstig) te zijn beschadigd of gescheurd. Afgelopen vrijdag is hij in het ziekenhuis geopereerd.

Om Gerard een hart onder de riem te steken, werd hij zaterdagmiddag in het ziekenhuis verrast met een bezoek namens Futsal Dragten. Als symbolische ondersteuning ontving hij een fruitmand en ook de nieuwe voetbaltas, die de avond ervoor ook aan de overige spelers van FD 8 was overhandigd. We merkten aan Gerard, dat het hem goed deed.

Daarnaast vertelde hij, dat ook spelers van Futsal Heerenveen 7 na die bewuste avond contact met hem hadden opgenomen, waarvoor hulde!

De revalidatie zal naar verwachting een hele tijd duren. Heel Futsal Dragten wenst Gerard een voorspoedige periode toe om te werken naar -hopelijk- een volledig herstel!