Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

We gaan weer beginnen...!

Gepubliceerd op 06-01-2023

Nu de diverse kerstversieringen weer op zolder liggen en we bijgekomen zijn van de oliebollen en champagnebubbels, gaan we ons vanaf komende week weer richten op het voetbal. We wensen iedereen aan het begin van het nieuwe jaar dan ook een sportief 2023 toe.

De eerste helft van het seizoen ligt achter ons en we hebben in de voetballoze weken bij kunnen tanken om met fris enthousiasme aan het tweede deel te beginnen. Daarbij gaan we de komende week meteen al zeven teams in actie zien.

Futsal Dragten 4 gaat woensdagavond de rood-zwarte clubkleuren verdedigen tijdens de befaamde en groots opgezette OFK (Open Friese Kampioenschappen) in Franeker. Tijdens de loting is men ingedeeld in een poule met o.a. Leekster Eagles, een van de kanshebbers op eeuwige roem.

In competitieverband opent Futsal Dragten 10 woensdag het nieuwe jaar met de thuiswedstrijd tegen Futsal Heerenveen 7, gevolgd door de broederstrijd tussen FD 6 en FD 7.

Dan volgen op vrijdag vier wedstrijden, waarbij de twee bekerwedstrijden in het oog springen. Futsal Dragten 4 zal proberen om bij Futsal Frisia 3 de laatste 16 te bereiken. Voorwaar geen makkelijke klus, want Frisia 3 staat fier aan kop in de 2e klasse 6.

Ook Futsal Dragten 8 is doorgedrongen tot deze ronde en zal om 22.00 uur GAVC 1 uit Grou ontvangen. Dit team komt ook uit in de 2e klasse 6 en vinden we terug op de 8e plaats.

Voordat deze wedstrijd gespeeld wordt, kunnen we in het Sportcentrum Futsal Dragten 1 in actie zien in de uitgestelde competitiewedstrijd tegen Leekster Eagles 2.

Tegelijkertijd speelt Futsal Dragten 2 de uitwedstrijd tegen Futsal Winsum 2 in de plaatselijke Ripperdahal.

 

U ziet het: we gaan weer beginnen!