Zaalvoetbalvereniging Futsal Dragten

Sponsoring

We zijn er voor elkaar! Onder dit motto probeert Futsal Dragten haar sponsoren bij de club te betrekken.

Sinds de start van Futsal Dragten in 2008 is Futsal Dragten een begrip geworden in het zaalvoetbal in de regio. Met maar liefst tien teams is Futsal Dragten in de loop der jaren gegroeid tot de grootste zaalvoetbalvereniging van Friesland. Inmiddels is het eerste team, spelend in de Topklasse, het hoogst spelende herenteam in de regio. Dit met als gevolg een grote exposure voor de sponsoren.

Elk team binnen de club speelt in een representatief Nike tenue waarop de club sponsoren de mogelijkheid biedt om hun bedrijfslogo te presenteren. Daarnaast heeft ieder lid van de club een tas waarop ook weer de mogelijkheid geboden wordt om per team hierop een sponsor te plaatsen.

Natuurlijk zijn dit niet alle mogelijkheden die binnen de club aangereikt worden voor sponsoruitingen. Een ander voorbeeld hierin is advertentiemogelijkheid op de website.

Mocht u interesse hebben om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten via één van de bovenstaande manieren dan komen wij graag met u in contact. Natuurlijk staan wij ook altijd open voor een samenwerking op een andere manier. Graag gaan wij hierover met u in gesprek.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: sponsorcommissie@futsaldragten.nl